Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Взяли під час отримання коштів: дівчину з Берегівщини взято під варту та судитимуть (ФОТО)

Закарпатці світить до дев’яти років тюрми з конфіскацією майна за вчинення нелегальної діяльності за гроші з військовозобов’язаними чоловіками.

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури мешканці Берегівського району повідомлено про підозру в організації незаконного переправлення групи осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).

Як повідомили в Закарпатській обласній прокуратурі, за даними слідства, дівчина за 5200 доларів США планувала незаконно переправити до Угорщини двох військовозобов’язаних чоловіків, яких підшукала через знайомого.

Підозрювана супроводжувала «ухилянтів» дорогою до с. Бадалово, звідки повинен був починатися їх маршрут. При цьому розповіла як саме вони повинні перетнути кордон в обхід офіційних пунктів пропуску, аби не бути викритими працівниками Держприкордонслужби“, – йдеться у повідомленні прокуратури області.

Також зазначено, що цими вихідними протиправну діяльність закарпатки викрили, а її саму після одержання грошових коштів затримали в с. Вари. Їй вже обрали запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внести заставу.

Подальшим розслідуванням злочину займаються слідчі ГУНП в Закарпатській області за оперативного супроводу відділу міграційної поліції Нацполіції Закарпаття, обласного Управління СБУ та Мукачівського прикордонного загону.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадуємо, як інформувала НАША СПРАВА раніше, У Офісі Генпрокурора розповіли про злочинну схему на Закарпатті – підозрюваних взяли на гарячому (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Начальник ІТТ на Закарпатті «намутив» бюджетні кошти на харчах для ув’язнених: відомі деталі злочину

ВАРТО ЗНАТИ: У Міненерго зробили важливу заяву щодо питання графіків відключень електроенергії з 1 жовтня 2023 року – офіційно

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM
БУДЬТЕ В КУРСІ!
ДІЗНАВАЙТЕСЬ АКТУАЛЬНУ, ЦІКАВУ, ДОСТОВІРНУ ТА ЕКСКЛЮЗИВНУ ІНФОРМАЦІЮ ШВИДКО І В ДОСТУПНОМУ ФОРМАТІ

Exit mobile version