Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

У Офісі Генпрокурора розповіли про злочинну схему на Закарпатті – підозрюваних взяли на гарячому (ФОТО)

Затримали підозрюваних в організаці злочинної схеми у порядку ст. 208 КПК України під час одержання 120 тис грн авансу. Наразі вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу та відсторонення від посади.

За процесуального керівництва Закарпатської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомлено про підозру інспектору прикордонної служби та його рідному брату за фактом незаконного переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України). Про це інформує Офіс Генерального прокурора.

За даними слідства, підозрювані підшуковували охочих залишити країну для уникнення мобілізації. Вони обіцяли їм забезпечити переправлення до Словаччини через пункт пропуску в зоні діяльності прикордонного загону.

За 10 тис доларів США з людини вони мали підібрати оптимальний маршрут, знайти відповідний транспорт та усунути всі перешкоди для перетину держкордону.

“Затримали підозрюваних у порядку ст. 208 КПК України під час одержання 120 тис грн авансу.

Решту суми потенційний ухилянт – житель Закарпаття, мав сплатити перед безпосереднім перетином кордону“, – сказано в повідомленні.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу та відсторонення від посади військовослужбовця прикордонної служби.

Досудове розслідування – ТУ ДБР, розташоване у м. Львові, оперативний супровід – ВБ 94 прикордонного загону ДПС України.

Нагадуємо, як інформувала НАША СПРАВА раніше, На Закарпатті СБУ виявила та блокувала чергову незаконну схему: відомі подробиці (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бійці-добровольці закарпатського «Сонечка» звернулися до земляків і не тільки (ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: Україна проведе переговори з Угорщиною та Румунією щодо мов нацменшин в українських школах — офіційно

Exit mobile version