Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Матеріальна допомога, тротуари та скасування земельних рішень: звіт мукачівського депутата Юрія Кравчука

За вісім років моєї депутатської діяльності мешканці Мукачівської громади вже вивчили, що я радо приїду на запрошення будь-якого адекватного мукачівця. Тому формат особистого прийому громадян я залишаю бюрократам. Так само я не веду облік усних звернень, бо не ставлю за ціль вразити усіх цифрами.

Матеріальні допомоги. Наскільки мені відомо, усі мої депутатські клопотання щодо виділення матеріальної допомоги по Програмі соціального та медичного захисту мукачівців були задоволені. Було одне звернення жінки з діагнозом ДЦП, якій мені довелося відмовити, бо вона вже отримувала допомогу за клопотанням інших депутатів поточного року. Хочу особливо подякувати управлінню соцзахисту за допомогу моїм побратимам – ці звернення завжди розглядаються позачергово. Ще маю мрію – допомогти своєму побратиму Дмитру Зубарєву, який залишився без ноги, з отриманням житла. Сподіваюсь, спільними зусиллями депутатського корпусу, міського голови та УПСЗН ми віддячимо йому за внесок у нашу Перемогу.

Більшість звернень громадян та ОСББ стосуються питань інфраструктури, тому, що я являюся секретарем постійної депутатської комісії з питань інфраструктури. Завдяки комунальним службам, а також підтримці депутатського корпусу, більшість питань вирішуються повністю або частково, зважаючи на реалії військового стану. Невирішене питання обрізки дерев по вулиці Окружній – через несправність автовишки залишається на моєму контролі. Деякі звернення щодо асфальтування вулиць, наприклад, Болгарської, Миколи Мешка залишаються без розгляду у зв’язку з тим, що пріоритетом бюджету є допомога ЗСУ. Між іншим, пишаюсь тим, що Мукачево – місто №1 по цілій Україні у співвідношенні величини бюджету і допомоги військовим!

Приклади виконання моїх передвиборчих обіцянок – тротуар по вулиці Берегівській, спортзал ЗОШ №1. Але я не хочу приписувати собі ці заслуги – ці питання вирішилися завдяки міськраді, виконавчим органам ЗА КОШТИ ГРОМАДИ МІСТА. Тут моя робота – наполегливо доносити до міської влади пріоритетні потреби громади.

За моєю пропозицією були скасовані майже 20 рішень Мукачівської міської ради, пов’язані з продажем земельної ділянки, яка знаходиться у користуванні власників спорткомплексу «Авангард». Необізнані маніпулятори громадською думкою нав’язали мукачівцям наратив, що власники стадіону хочуть забудувати його багатоповерхівками. Громада висловила своє обурення, тому рішення про скасування було своєчасним. Хоча ухвалення рішення не вплинуло б на вартість спортивних послуг для населення. Але могло б значно поповнити бюджет.

Щодо відвідування засідань депутатських комісій та сесій міськради, то мої виборці знають, що я ніколи без поважних причин не пропускаю їх. Дійсно поважна причина – це участь у захисті країни. Якщо керівництво військової частини та міської ради вирішило, що я буду більш корисний громаді у рідному місті – буду з честю виконувати свій депутатський і військовий обов’язки.

Також мої колеги підтвердять, що я намагаюся детально вивчати проєкти рішень, активно обговорюю їх на засіданнях різних депутатських комісій.

Започаткував інформаційний дослідницький проєкт «Вулицями Мукачева», де вивчаю, досліджую та аналізую стан наших вулиць та інфраструктури міста. У ході реалізації проєкту подаю пропозиції щодо пріоритетності тих чи інших робіт.

Якщо ви маєте для мене доручення виборців, чи хочете поспілкуватися по будь-яких питаннях Мукачівської територіальної громади, мій телефон незмінний: 050 214 50 59. За цим номером є практично усі найбільш поширені соціальні мережі, чекаю на ваші звернення! Слава Україні!

Exit mobile version