Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Проходить від школи до залізничної колії: вулиця Михайла Данканича у Мукачеві

Рішенням сесії Мукачівської міської ради від 28 квітня 2022 р. № 786 було перейменовано вулицю Тимірязєва Климента на вулицю Михайла Данканича.

Михайло Данканич – освітянин, випускник Мукачівського педагогічного училища. З 1975 року директор Мукачівського сільського середнього професійно-технічного училища №1, яке в 1984 році було перейменовано в №31. За розвиток профтехосвіти йому було присвоєно звання «Відмінник народної освіти» та «Відмінник професійно-технічної освіти України», нагороджений двома медалями «За доблесну працю». Ім’я Данканича Михайла Михайловича носить Мукачівський професійний аграрний ліцей.

Вулиця проходить від ЗОШ №7 до залізничної колії, де знаходиться офісне приміщення «AVE».

P.S. Якщо ви володієте будь-якою суспільно значущою інформацією, старими фотографіями чи іншими матеріалами, які стосуються історії вулиці Михайла Данканича (Тимірязєва Климента та раніше) – будемо вдячні можливості доповнити статтю. Це стосується і цікавих людей, які там колись проживали чи проживають; і подій, що відбувалися на вулиці, і будівель, що можливо колись тут були. Матеріали надсилайте на e-mail: kozanostra.ua@gmail.com

Юрій Кравчук, депутат Мукачівської міської ради

Читайте також: Костьол імені Пресвятої Діви Марії: вулиця Яноша Баллінга у Мукачеві

Exit mobile version