Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

У Мукачеві відкрили німецький дім. ВІДЕО

За сприяння Федерального Уряду Німеччини та підтримки Rat der Deutschen der Ukraine / Рада німців України у Мукачеві відбулося урочисте відкриття нового німецького дому та навчального центру «Platform 9 3/4».

Про це повідомили у Мукачівській міській раді.

На святкову подію завітало чимало гостей. Вихованці та працівники центру чудово підготувалися – представивши гостям частинку німецької етнічної культури в піснях, театралізації, творчості.

Також для відвідувачів було презентовано діяльність ГО Німецька молодь Закарпаття», важливими і ключовими напрямками якої є культура, освіта та молодіжні ініціативи.

Двері німецького дому відкриті для всіх охочих. Тут панує своя, особлива атмосфера, великий вибір цікавих і пізнавальних занять як для дітей, так і для молоді та дорослих.

В центрі реалізовують чимало дитячих, молодіжних та освітніх проєктів. Навчають німецької мови та інших іноземних, працюють музичний та театральний гуртки, психолог та корекційний логопед.

Влітку та взимку громадська організація “Німецька молодь Закарпаття” організовує безкоштовні
мовні табори.

Загалом на Закарпатті проживає 4 тисячі представників німецької спільноти.

Німецький дім Deutsche Jugend Transkarpatiens/Навчальний Центр «Platform 9 3/4» знаходиться за адресою: м. Мукачево, вул. Мирослава Скорика, 4.

Exit mobile version