Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Вулиця Мирослава Скорика у Мукачеві: впирається в автовокзал

Рішенням сесії Мукачівської міської ради від 28 квітня 2022 р. № 786 було перейменовано вулицю Єсеніна Сергія на вулицю Мирослава Скорика.

Мирослав Скорик – Герой України, народний артист України, видатний композитор і музикознавець, лавреат премії ім. Т. Г. Шевченка, кандидат мистецтвознавства.

На вулиці розташований хостел, що зрозуміло, бо поруч автовокзал. Також тут можна придбати недорогий одяг у магазинах, а не так давно відкрили магазин для тварин, а раніше у тому приміщенні було кафе.

На цій вулиці люди зазвичай сідають на автобуси, які прямують на Ужгород.

Інших даних по вулиці наразі немає. Починається з вулиці Миру і. Хоча тисячі мукачівців та гостей міста щодня проходять нею, інформації про неї у інтернеті мінімум.

Паралельно знаходиться вулиця Йожефа Капорнаї.

P.S. Якщо ви володієте будь-якою суспільно значущою інформацією, старими фотографіями чи іншими матеріалами, які стосуються історії вулиці Мирослава Скорика (Сергія Єсеніна та раніше) – будемо вдячні можливості доповнити статтю. Це стосується і цікавих людей, які там колись проживали чи проживають; і подій, що відбувалися на вулиці, і будівель, що можливо колись тут були. Матеріали надсилайте на e-mail: kozanostra.ua@gmail.com

Юрій Кравчук, депутат Мукачівської міської ради

Читайте також: Вулиця Андрія Люташина у Мукачеві: половину займає дитяча лікарня

Exit mobile version