Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

В Ужгороді депутат-військовий виступив проти будівництва зовнішнього ліфта в історичній будівлі

В Ужгороді міська влада планує збудувати зовнішній ліфт в історичній будівлі на площі Театральній і перекрити вхід у «Пасаж».

Про це повідомив депутат Ужгородської міської ради, військовослужбовець Олександр Волосянський.

За словами депутата, під час відпустки він прийшов на комісію з охорони культурної спадщини міської ради і дізнався, що там проштовхують дозвіл на будівництво ліфта на площі Театральній.

«Ліфт хочуть збудувати зі зовнішньої сторони будівлі – на площі, щоб доставляти відвідувачів до приміщень над пасажем. При цьому перекриють частину самого пасажу», – каже Олександр Волосянський.

Депутат розповів, що міські чиновники та депутати хотіли дати «добро» на таке будівництво тому, що, на їхню думку, це приверне увагу туристів, які, нібито, почнуть приїжджати в Ужгород, щоб подивитись на цей ліфт.

«Те, що депутати і чиновники знищують наше місто, було очевидно і до війни. Бачу, за ці два роки вони взагалі знахабніли. Цього разу я прийшов вчасно і зміг зупинити це неподобство. Та за кілька днів моя відпустка закінчується і мені доведеться повертатись на Схід в свій підрозділ», – зазначає військовий.

Олександр Волосянський звернувся до депутатів і працівників міської ради надавати дозволу на цей і подібні йому проєкти, які «нищать Ужгород».

Читайте також: В Ужгороді на місці колишнього універмагу “Україна” відкриють ТРЦ: як він виглядатиме

Exit mobile version