Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

На Закарпатті затримали ділків з клієнтами: слідчі дії тривають (ФОТО)

НА ЗАКАРПАТТІ ПРАВООХОРОНЦІ ЗАТРИМАЛИ ДІЛКІВ, ЯКІ ПЕРЕПРАВЛЯЛИ ЧЕРЕЗ КОРДОН ВІЙСЬКОВОЗОБОВ’ЯЗАНИХ ЧОЛОВІКІВ.

Як повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон, обидва фігуранти, мешканці Тячівського району Закарпатської області. Вони підшукували осіб призовного віку, надавали їм тимчасовий прихисток, власним транспортом підвозили у прикордоння та поза пунктами пропуску переправляли до Румунії.

Одного із переправників заскочили на гарячому під час передачі йому частини неправомірної винагороди у розмірі 5500 доларів США, іншого – за місцем його проживання. Трьох їхніх «клієнтів» правоохоронці виявили та затримали за 200 метрів до кордону, у закинутій будівлі. Чоловіки очікували на «дозвіл» рухатися в напрямку омріяного закордоння“, – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці здійснили обшуки місць проживання та транспортних засобів обох фігурантів. Було вилучено предмети та матеріали, які можуть стати доказами протиправної діяльності переправників.

Завадили каналу з незаконного переправлення через кордон військовозобов’язаних чоловіків офіцери оперативно-розшукового відділу та відділу прикордонної служби «Тячів» Мукачівського прикордонного загону спільно зі співробітниками Міграційної поліції, слідчого управління Нацполіції за процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури у рамках відкритого за ч.3 ст.332 ККУ кримінального провадження“, – зазначають прикордонники.

У разі доведення вини закарпатців у суді, їм загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від семи до дев’яти років. Слідчі дії тривають.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, За мукачівця взялися поліція та СБУ – чоловіку повідомлено про підозру: відомо, що він накоїв

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ясінянській, Оноківській, Перечинській та Виноградівській громадах нарахували понад ₴ 84 млн збитків: відповідатимуть фіз- та юрособи (ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: Названо найкращі школи Закарпаття: серед лідерів Мукачево, а Ужгородщина пасе задніх (РЕЙТИНГ)

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM
БУДЬТЕ В КУРСІ!
ДІЗНАВАЙТЕСЬ АКТУАЛЬНУ, ЦІКАВУ, ДОСТОВІРНУ ТА ЕКСКЛЮЗИВНУ ІНФОРМАЦІЮ ШВИДКО І В ДОСТУПНОМУ ФОРМАТІ

Exit mobile version