Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

На Закарпатті чоловік позбувся вантажівки, груженої на понад ₴ 100 тис: у поліції повідомили причини вилучення (ФОТО)

Закарпатець здійснював транспортування на замовлення приватного підприємства. Авто разом із вантажем у нього вилучили, у поліції відкрили кримінальне провадження.

Днями під час патрулювання автошляхів, співробітники групи реагування патрульної поліції Рахівського районного відділу поліції зупинили у Великому Бичкові для перевірки ватажний автомобіль «Volvo». За кермом транспортного засобу перебував 46-річний закарпатець. Про це повідомляє пресслужба поліції Закарпатської області.

Як зазначається, під час спілкування з водієм поліцейські з’ясували, що на замовлення приватного підприємства він здійснює транспортування деревини породи «Ялина». Поліцейські детально оглянули вантаж, а також надані чоловіком товаро-транспортні документи.

“У причепі авто поліцейські виявили майже 33 кубометри лісопродукції. Інформація ж вказана у накладних викликала сумніви у правоохоронців, адже деталі щодо класу та кількості транспортованої деревини у документах та по факту суттєво відрізнялися.

У зв’язку з цим, для документування, на місце події було викликано слідчо-оперативну групу. Поліцецські вилучили транспортний засіб разом з вантажем“, – йдеться у повідомленні правоохоронців.

Також у поліції області зауважують, що, за попередніми оцінками, вартість вилученої продукції складає понад 100 тисяч гривень.

За фактом незаконного транспортування чи збуту лісу слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 246 Кримінального кодексу України. У ході слідства буде проведено необхідні експертизи та встановлюватиметься походження деревини.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Вітровали і вітроломи накоїли лиха на Закарпатті: оприлюднено наслідки нищівної негоди (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Закарпатті школярі «трансформували» квіти в сотні тисяч гривень для ЗСУ (ВІДЕО)

ВАРТО ЗНАТИ: Начальника одного з закарпатських РТЦК та СП покарають за “відмазування” від мобілізації: відомо, як саме

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM
БУДЬТЕ В КУРСІ!
ДІЗНАВАЙТЕСЬ АКТУАЛЬНУ, ЦІКАВУ, ДОСТОВІРНУ ТА ЕКСКЛЮЗИВНУ ІНФОРМАЦІЮ ШВИДКО І В ДОСТУПНОМУ ФОРМАТІ

Exit mobile version