Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Некласифіковані надзвичайні події сталися на Закарпатті останніми днями: рятувальники повідомили деталі

Головне управління ДСНС України у Закарпатській області інформує про надзвичайні події.

Закарпатські рятувальники повідомили про некласифіковані надзвичайні події, які сталися на території краю впродовж останніх днів:

01.09.2023 о 12:16 до ДСНС Закарпаття повідомили про ДТП за участю двох автомобілів: ВАЗ-2106 та Chery Kimо на автошляху Н09 Мукачево-Рогатин, за адресою: Хустський район, Кам’янська тергромада, с. Сільце. Внаслідок автотрощі травмовано 3-х осіб. Для деблокування потерпілих залучалось відділення 15-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава.

01.09.2023 о 14:15 до ДСНС Закарпаття повідомили про те, що під час підйому на крісельному підйомнику на г. Босничку в смт Міжгір’я, у мешканця Рівненської області 1962 р.н. погіршилось самопочуття та він потребує медичної допомоги і транспортування до населеного пункту. О 15:00 потерпілому надано долікарську допомогу та транспортовано до підніжжя, де передано працівникам екстреної медичної допомоги. Для надання допомоги залучалось гірське пошуково-рятувальне відділення смт Міжгір’я.

01.09.2023 о 15:15 до ДСНС Закарпаття повідомили з Виноградівської РЛ про те, що до приймального відділення поступила мешканка с. Шаланки Хустського району 2017 р.н, з термічними опіками тіла (20%). Опіки були отримані внаслідок контрольованого спалювання сміття.

02.09.2023 о 03:45 до ДСНС Закарпаття повідомили про коротке замикання в електрощитовій без подальшого горіння за адресою: м. Ужгород, вул. Легоцького.

02.09.2023 о 07:16 до ДСНС Закарпаття повідомили про коротке замикання в кухонній витяжці без подальшого горіння за адресою: м. Мукачево, пл. Федорова.

03.09.2023 о 20:50 до ДСНС Закарпаття повідомили про коротке замикання електромережі квадроцикла Suzuki без подальшого горіння за адресою: Тячівський район, с. Н. Апша, вул. Валімалолуй.

04.09.2023 о 03:30 до ДСНС Закарпаття повідомили про те, що під час проходження туристичного маршруту в районі озера Бребенескул Рахівського району в туриста, 1986 р.н., погіршилося самопочуття та потребує допомоги. О 08: 30 він вийшов на зв’язок та повідомив, що допомоги не потребує й повертається на територію Івано-Франківської області. Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучалися гірські пошуково-рятувальні відділення м. Рахів та с. Кваси.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Три знаки Зодіаку розпочнуть новий етап життя вже у вересні 2023 року

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зранку фіксують черги: відома ситуація на кордонах зі Словаччиною та Угорщиною на Закарпатті

ВАРТО ЗНАТИ: Зеленський заявив про заміну міністра оборони: хто займе місце Резнікова? (ФОТО) 

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM
БУДЬТЕ В КУРСІ!

ДІЗНАВАЙТЕСЬ АКТУАЛЬНУ, ЦІКАВУ, ДОСТОВІРНУ ТА ЕКСКЛЮЗИВНУ ІНФОРМАЦІЮ ШВИДКО І В ДОСТУПНОМУ ФОРМАТІ
Exit mobile version