Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

МЗС Угорщини офіційно дало згоду на призначення “закарпатського шарканя” Шандора послом України в Будапешті

Рішення президентки Угорщини стане офіційним, коли Шандор прибуде до Будапешта та вручить вірчі грамоти президентці цієї країни.

Міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто у вівторок, 22 серпня, затвердив призначення посла України в Будапешті. Ним став професор Ужгородського національного університету, військовослужбовець Збройних Сил України Федір Шандор, передає Захід.нет

Як відомо, 8 серпня угорська президентка Каталін Новак підписала згоду на призначення Федора Шандора послом України в Угорщині. Це рішення направили до Міністерства закордонних справ для контрасигнації міністром, інформує ATV.

Як йдеться в публікації, рішення президента стане офіційним, коли Шандор прибуде до Будапешта та вручить вірчі грамоти президентці цієї країни.

Довідково:

Федір Шандор – професор Ужгородського національного університету, у лютому 2022 року пішов добровольцем до армії та читав студентам лекції з окопів у перервах між боями. За це в народі його називають «професором з окопів». У січні в Ужгороді встановили маленьку вуличну скульптурку на честь Шандора. Наразі він сержант 68 окремого батальйону ТрО «Закарпатські шаркані».

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Перевиконання доходів: внесено зміни до бюджету Мукачівської міської територіальної громади

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невимовний біль скорботи: внаслідок важкого поранення на війні загинув ще один закарпатець (ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: Нацбанк оновив порядок здійснення окремих операцій в іноземній валюті 

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM
БУДЬТЕ В КУРСІ!

ДІЗНАВАЙТЕСЬ АКТУАЛЬНУ, ЦІКАВУ, ДОСТОВІРНУ ТА ЕКСКЛЮЗИВНУ ІНФОРМАЦІЮ ШВИДКО І В ДОСТУПНОМУ ФОРМАТІ.
Exit mobile version