Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

На Закарпатті горіла православна церква: що відомо? (ФОТО)

В місті Хуст на Закарпатті сталася пожежа у соборі УПЦ.

Сьогодні, 30 липня, в Хусті сталася пожежа на території собору УПЦ, який знаходиться в центрі міста. Інформацію підтвердила речниця ДСНС Закарпаття Наталія Батир, пише “Суспільне”.

Загорання площею 20 квадратних метрів ліквідували пожежники. Причини займання мають встановити правоохоронні органи“, — повідомила речниця.

Як зазначається, травмованих чи загиблих на пожежі немає.

Згодом Головне управління ДСНС України у Закарпатській області повідомило, що вогнеборці Хуста запобігли знищенню церкви.

30 липня о 14:44 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на території Свято-Кирило-Мефодіївського кафедрального собору у м. Хуст на вул. Незалежності. Осередком займання стала покрівля господарчої споруди, однак вогонь міг будь-якої миті перекинутися на будівлю храму.

Над ліквідацією пожежі працювали 5 одиниць техніки та 11 рятувальників з Хуста та смт Вишково. Також було залучено оперативно-координаційний відділ.

Вогнеборцям знадобилось 20 хвилин для того, аби зупинити вогонь на площі 20 кв.м. О 15:25 пожежу було ліквідовано остаточно.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Заробітки на війні: на Закарпатті гуманітарні авто, які фактично мали передати військовим, продавали – відомі деталі оборудки (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Закарпатті у громадян рф відібрали земельні ділянки: відомі подробиці

ВАРТО ЗНАТИ: Зеленський підписав Закон про скасування 2% єдиного податку: що варто знати платникам

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM

Exit mobile version