Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Понад 500 жінок скористалися безоплатними послугами безпечного простору «Затишно space» у Хусті (ФОТО)

Від 14 лютого спейс відвідали 546 унікальних відвідувачок, а спеціалістки та запрошені спікерки провели близько 200 заходів.

Нагадаємо, як інформувала “НАША СПРАВА” раніше, у Хусті працює безоплатний «Затишно Space» – безпечний простір для жінок і дівчат, які постраждали внаслідок війни (ФОТО)

«Затишно space» – один із проєктів БФ «Восток SOS». Це всеукраїнська мережа безпечних просторів для жінок і дівчат, що постраждали внаслідок війни, перебувають у складних життєвих обставинах чи стикнулися із проявами ґендерно зумовленого насильства.

«Серед відвідувачок – ВПО з різних куточків України, а також місцеві жительки Хуста та області. Наш безпечний простір має на меті захистити, надати психологічну, юридичну та соціальну допомогу жінкам, що перебувають у непростих життєвих обставинах. Водночас це місце для саморозвитку та навчання, в якому панує атмосфера турботи та підтримки. Ми намагаємося організовувати для жінок активності, під час яких вони можуть пізнавати себе та розвиватися. Зокрема у просторі відбувалися курси із самомакіяжу, фінансової грамотності та фотографії. Також відвідувачки можуть проявити себе та провести майстер-клас для інших жінок», – розповіла керівниця «Затишно space» Ірина Лисничка.

Чому варто відвідати «Затишно space» в місті Хуст?

У просторі ви можете безоплатно:

На додаток, відвідувачки можуть долучатися до тренінгів, лекцій і майстер-класів, переглядати фільми з експертками, відпочивати та насолоджуватися улюбленими гарячими напоями зі смаколиками.

У просторі є велика ігрова кімната та дві педагогині-виховательки, які із задоволенням проводять час із малечею. Щотижня для дітей і підлітків відбуваються розвиваючі та творчі заходи.

Простір працює від понеділка по суботу (10:00–18:00), вулиця Карпатської Січі, 41. Всі деталі та анонси заходів можна знайти у Телеграм-каналі простору.

Проєкт у місті Хуст реалізується Благодійним фондом «Восток SOS» за фінансової та технічної підтримки швейцарського БФ «Solidar Suisse».

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, У Хусті в безпечному просторі «Затишно space» доступні безоплатні медичні послуги (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експертка розповіла про мовчазне насильство або, коли «мовчання – не золото»

ВАРТО ЗНАТИ: StopRussiaChannel: закарпатці можуть протидіяти дезінформації та боротися з російською пропагандою у мережі

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM

​​

Exit mobile version