Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Закарпатці вбивають плазунів на власних подвір’ях: змії повзуть до домівок людей (ФОТО)

З початком літа сезон лускатих у регіоні набирає масштабів. Про нашестя гадів наразі повідомляють і жителі Перечинщини. 

Цьогоріч плазунів дуже багато, розповідають краяни. Їх доводиться у великих масштабах зустрічати не лише у лісах під час тихого полювання, а й поряд з обійстями.

   Про нашестя гадів наразі повідомляють і жителі Перечинщини. Нещодавно в одному з населених пунктів району плазун заповз до будинку місцевих господарів й налякав таким чином газдиню. Змію жінка зустріла у ванній кімнаті й вона була скрученою в клубок. У паніці жінка взяла й зачинила непрохану гостю у ванній та дочекалась повернення чоловіка з роботи, пише “ГК“.

Наразі місцеві жителі повідомляють про справжнє нашестя гадів на їхніх подвір’ях, інформує видання. Як зазначається, минулого року їх не було так багато поряд з будинками. Що найбільше зустрічали господарі біля обійсть, це веретільниці. А от зараз до осель мешканців почали наближатись великих розмірів плазуни.

Зокрема, люди кажуть, по їхніх подвір’ях повзають полози, довжиною майже два метри. 

Плазуни, кажуть, лякають дітей, що літніми днями граються у дворі й заграють на сонці.

– То жах! Багато змій цього разу вже довелося убити у дворі. Сонце пече, їх зараз – нашестя, – розповідає Іван.

– Учора в обійсті забив двометрового. Діти були надворі, а я у хаті. Чую пищать: змія, змія.. Побіг надвір, а там порядний гадище. Тоді я за вилами й продів його, – каже Іван.

     А ось полоза немалих розмірів (нижче на фото) перед будинком цього дня зафільмував і журналіст видання. Змія не була агресивною, утім зустрітись із гадом перед дверима будинку, виходячи з хати, було шокуючим дійством. Плазун заповз на доріжку й лежав перед сходами у будинок.

Закарпатців нині застерігають бути вкрай обережними, перебуваючи на природі, відпочинку, чи ідучи по гриби. В регіоні, зокрема, на Міжгірщині й Рахівщині активізувались отруйні гадюки. Наразі на Закарпатті від зміїних укусів уже постраждало кілька людей.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, 4 червня – День Святої Трійці й не тільки: що варто знати та чого сьогодні не можна робити?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повістки чоловікам можуть вручати у будь-якому регіоні України, не лише за пропискою і не лише працівники військкоматів: в дії низка мобілізаційних змін

ВАРТО ЗНАТИ: Ясновидець склав гороскоп на червень 2023 року: дізнайтесь, що пророчать вам зірки?

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в ІNSTAGRAM та TELEGRAM

Exit mobile version