Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Шокуючі кадри: в мережі оприлюднили світлини з бомбосховища в Ужгороді – розруха і бруд у музеї ім. Бокшая (ФОТО)

Повномасштабне вторгнення триває вже більше року, в Ужгороді бомбосховища відчинені, але є одне “але”.

Про це йдеться у повідомленні Анатолія Ряшко в соцмережі Фейсбук. Як зазначається у дописі, користувач оприлюднив шокуючі світлини із центрального бомбосховища міста Ужгород, що у приміщенні Закарпатського обласного художнього музею ім. Йосипа Бокшая.

Нижче наводимо текст публікації мовою оригіналу:

Повномасштабне вторгнення триває вже більше року, в Ужгороді бомбосховища відчинені, але є одне “але”. Погляньмо як міська влада дбає про захист ужгородців, ба більше, маленьких ужгородців-учнів молодших класів, які туляться в жахливих умовах під час повітряних тривог у центральному бомбосховищі міста Ужгород, що у приміщенні Закарпатського обласного художнього музею ім. Йосипа Бокшая!

Шановний пане бургомістре-Богдане Андріїв, будьте такі ласкаві, виділіть зі свого щільнонапруженого графіку декілька хвилин уваги для вирішення питання з облаштування центрального бомбосховища… Громада міста буде вам дуже вдячна…!”, – сказано в дописі до світлин.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Потрібна рішучість голови ОВА: на Закарпатті підняли важливе політичне питання – ЗМІ (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Росіяни посіяли вітер і тепер будуть пожинати бурю”, – комбат закарпатських добровольців-розвідників “Сонечко” (ВІДЕО)

ВАРТО ЗНАТИ: 4 червня – День Святої Трійці й не тільки: що варто знати та чого сьогодні не можна робити?

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в ІNSTAGRAM та TELEGRAM

Exit mobile version