Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Отримав довічне: на Заході України засуджено чоловіка, який зливав росіянам дані про стратегічні об’єкти, ЗСУ і не тільки (ФОТО)

Львів’янина засуджено до довічного позбавлення волі з конфіскацією всього майна. У прокуратурі повідомили подробиці.

За публічного обвинувачення Львівської обласної прокуратури суд визнав винним громадянина України у державній зраді (ч. 2 ст. 111 КК України).

Прокурори в суді довели, що з квітня 2022 року мешканець Львова надавав допомогу ворожим агентам рф у проведенні підривної діяльності проти України. Про це повідомили у Львівській обласній прокуратурі.

“Чоловік збирав та надсилав представникам країни-агресора фрагменти карт, де розміщувалась військова частина, злітна смуга, залізничні колії, мости, нафтобази тощо. А також надсилавав відео із результатами обстрілів по автосервісу, внаслідок якого загинуло 7 людей.

Окрім цього, представники країни-агресора давали чоловіку завдання – встановити присутність у місті іноземців, які мали приєднатись до іноземного легіону територіальної оборони. А також з’ясувати інформацію про переміщення особового складу ЗСУ”, – повідомили в прокуратурі області.

Його засуджено до довічного позбавлення волі з конфіскацією всього майна.

До набрання вироком законної сили він перебуватиме під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному проваджені здійснювали слідчі Управління СБ України у Львівській області.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Вирок винесено: у прокуратурі Закарпаття розповіли про спецрозслідування СБУ, суд та його наслідки для обвинуваченої начальниці відділення банку в ЛНР (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справжній кошмар: трагічна ДТП у сусідній Словаччині – постраждало 60 угорських туристів, є загиблі (ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: У ДТЕК попередили про ймовірне повернення відключень електроенергії: відомо, коли та причини

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM

Exit mobile version