Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

У автотрощі на трасі Київ-Чоп загинув закарпатець: відомі подробиці трагічної ДТП (ФОТО)

У моторошній автотрощі на трасі Київ – Чоп загинув закарпатець, інший водій – в реанімації. На дорозі не розминулися мікроавтобус і вантажівка.

Летальна ДТП сталася ввечерi напередодні на трасi Київ-Чоп – мiкроавтобус зiткнувся з вантажiвкою. Про це повiдомляє ГУ НП України у Львiвськiй областi.

“Аварiя сталася близько 20 год у селi Тухолька Львiвської областi. Правоохоронцi встановили, що водiй мiкроавтобуса Мерседес Спрiнтер, 29-рiчний закарпатець, скоїв зiткнення з вантажiвкою МАН пiд керуванням 54-рiчного мешканця Кiровоградщини.

Внаслiдок зiткнення водiй мiкроавтобуса отримав важкi травми i знаходиться в реанiмацiї, а його пасажир – також житель Закарпаття вiком 57 рокiв, вiд отриманих травм помер на мiсцi ДТП“, – йдеться у повідомленні правоохоронців.

Також зазначено, що слiдчi вiддiлу розслiдування злочинiв у сферi транспорту полiцiї Львiвщини вiдкрили кримiнальне провадження.

Санкцiя статтi передбачає покарання – позбавлення волi на строк вiд трьох до восьми рокiв з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох рокiв або без такого. Проводиться розслiдування, правоохоронцi встановлюють обставини подiї.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, В Ужгороді замінували адмінбудівлю апеляційного суду: що відомо?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрульні розповіли про п’яну ДТП у Мукачеві: водій “під мухою” накоїв лиха (ФОТО) 

ВАРТО ЗНАТИ: Відомо, коли останній дзвоник у школах України у 2023 році та як він пройде в умовах війни

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в ІNSTAGRAM та TELEGRAM

Exit mobile version