Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

У мережі повідомляють про затримання ставленика екснардепа-держзрадника у лісі поруч кордону на Закарпатті (ВІДЕО)

На Закарпатті на території Костринського лісництва на Ужгородщині затримали «диверсійну» групу під керівництвом ставленика державного зрадника Киви – Костринське лісництво.

Співробітниця Костринського лісництва філії Ужгородське лісове господарство затримала в природозаповідному фонді невідомих осіб у камуфляжній формі. Здоровані плутано пояснюють мету свого перебування поблизу державного кордону України.

Відповідне повідомлення з’явилося на сторінці “Костринське лісництво” в соцмережі Фейсбук.

Нижче подаємо текст публікації мовою оригіналу:

4 травня 2023 року в чергове на території Костринського лісництва працівниками служби лісової охорони була затримана “диверсійна група”, як виявилось очолювана каменцою, як відомо з ЗМІ представником агентурної мережі державного зрадника киви у Закарпатті псевдоекологом-контрабандистом.

З якою метою представник державного зрадника киви постійно намагається проникнути на територію Костринського лісництва, де знаходяться важливі об’єкти, які з початком повномасштабного вторгнення ввірені під охорону лісовій охороні Костринського лісництва, напевне всім зрозуміло.

Щодо своїх безпосередніх функціональних обов’язків, то чомусь як називає себе начальник відділу держохорони Ужанського парку каменца не помічає масових незаконних рубок пралісів на територї парку, адже як зазначають оперативні дані, каменца в Ужанському НПП організував не тільки незаконні систематичні полювання, але і незаконні порубки, за що отримує матеріальну вигоду.

PS. Як видно з відео двоє “природоохоронців” парку активно смалять поблизу лісових насаджень у пожежонебезпечний період, тільки після декількох зауважень “туристи”, як вони себе ідентифікували припинили порушувати закон. НЕ ВИКЛЮЧЕНО, ЩО МЕТОЮ ДИВЕРСАНТІВ БУВ НАВМИСНИЙ ПІДПАЛ АБО ЗДІЙСНЕННЯ НЕЗАКОННИХ ПОРУБОК НА ТЕРИТОРІЇ КОСТРИНСЬКОГО ЛІСНИЦТВА”, – сказано в дописі до опублікованого відео.

Більше – у наступному відео з місця події:

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, В Ужгороді фірма незаконно вирубала 350 дерев на одній із вулиць (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомо, скільки платять депутатам та голові Верховної Ради (ДОКУМЕНТ)

ВАРТО ЗНАТИ: Стосується всіх держателів банківських карток: ПриватБанк розповів про шахрайство та повідомив про важливе оновлення

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в ІNSTAGRAM та TELEGRAM

Exit mobile version