Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

П’яний лісоохоронець насмерть збив пішохода на Закарпатті: деталі від прокуратури (ФОТО)

Закарпатська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо лісничого одного з лісомисливських господарств області за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху у стані алкогольного сп’яніння, що призвело до смерті потерпілого (ч. 3 ст. 286-1 КК України).

За інформацією прокуратури області, у ході слідства було встановлено, що працівник лісоохорони напідпитку скоїв дорожньо-транспорту пригоду 31 жовтня 2022 року.

Рухаючись на автомобілі «Audi» по с. Калини Тячівського району, чоловік перевищив дозволену в населеному пункті швидкість та здійснив наїзд на пішохода. Потерпілий рухався на зустріч автомобілю проїзною частиною. Від отриманих тілесних ушкоджень останній загинув на місці аварії“, – сказано в повідомленні.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Шостого слідчого відділу (з дислокацією в м. Ужгороді) ТУ ДБР, розташованого у м. Львові. За вказаний злочин особі може загрожувати ув’язнення на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами. Тячівський районний суд вже призначив підготовче засідання у провадженні.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Смерть на Мукачівщині: водій на «Skoda» збив велосипедиста (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримінальний інцидент в Ужгороді: деталі від поліції (ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: Нацбанк передбачив значне зростання зарплат в Україні: яких змін очікувати?

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в ІNSTAGRAM та TELEGRAM

Exit mobile version