Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Непритомний на газоні та зникла з онуком бабуся: патрульні розповіли про незвичні інциденти в Ужгороді (ФОТО)

В Ужгороді рятували непритомного чоловіка та розшукували зниклу з онуком бабусю.

Про це повідомили в Патрульній поліції Закарпатської області.

Так, патрульні разом із небайдужим громадянином прийшли на допомогу непритомному чоловіку.

Учора, близько 16-ї години, патрулюючи вулицю Руську, в Ужгороді, поліцейські помітили непритомного чоловіка, який лежав на галявині. Поруч сидів громадянин, який повідомив, що не зміг самотужки допомогти, тому викликав швидку.

Патрульні одразу розпочали надавати першу домедичну допомогу та змогли привести чоловіка до тями. Очікуючи карету швидкої допомоги, поліцейські підтримували з чоловіком розмову та контролювали його стан. Охоронці порядку передали громадянина медикам, які ушпиталили його.

Також учора, близько 17-ї години, на службовий планшет патрульних надійшло повідомлення від 34-річної жінки про зникнення її дитини, яку супроводжувала бабуся. Подія трапилась на вулиці Гвардійській, в Ужгороді.

Прибувши на місце події та поспілкувавшись із заявницею, поліцейські з’ясували, що її 4-річний син разом з бабусею пішли з дому та зникли. Охоронці порядку оглянули прилеглі території, зокрема дитячі майданчики та подвір’я сусідніх будинків і невдовзі знайшли хлопчика поруч з бабусею.

Як виявилось, бабуся через поважний вік не відповідала на телефонні дзвінки доньки і не могла сказати, де саме вони з онуком перебувають. Дитину разом із бабусею доправили додому.

Охоронці порядку провели профілактичну бесіду з родиною для недопущення таких випадків у майбутньому.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, На Берегівщині попався торговець зброєю: продав ручний кулемет, гранати Ф-1 та РГД-5, набої та запали до РПГ (ФОТО) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цими вихідними в Ужгороді влаштують фестиваль «Бельтайн» з боями, майстер-класами та японськими смаколиками (ПРОГРАМА)

ВАРТО ЗНАТИ: Апеляційний суд визнав бездіяльність виконкому Ужгородської міської ради: відомі деталі справи 

Приєднуйтесь до «НАШОЇ СПРАВИ», читайте цікаві новини на Facebook, в Іnstagram та Telegram 

Exit mobile version