Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

До -5° морозу: закарпатців попередили про небезпеку, похолодання та снігопади в останні дні квітня

Закарпатський обласний центр з гідрометеорології застерігає жителів області щодо стихійних небезпечних явищ та різких змін погоди цієї ночі та вранці у найближчі дні – оголошено штормове попередження.

За інформацією Закарпатського ЦГМ, йдеться про попередження про стихійні метеорологічні явища СМЯ ІІ:

Вночі та вранці 27-28 квітня на більшій частині території області та по м. Ужгород очікуються заморозки на поверхні грунту та в повітрі 0-5°. (ІІ рівень небезпечності, помаранчевий)“, – сказано в повідомленні.

Водночас, у ЦГМ інформують, що до 20 год. 26 квітня 2023 року по Закарпатській області очікується хмарна з проясненнями погода, вночі спостерігалися дощі, місцями значні, на високогір’ї з мокрим снігом, вдень на сході часом дощ. Вітер північно-західний 5-10, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 1-6°, вдень 9-14° тепла, на високогір’ї вночі до 2° морозу, вдень 1-6° тепла.

Прогноз погоди на наступні 2 доби

Консультація на 4-5 добу

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Обшуки на Заході України: виявлено величезне складування гуманітарки, яка так і не потрапила до людей (ФОТО, ВІДЕО) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Операція об’єднаних сил Угорщини та Словаччини: у Татрах ліквідовано склад нелегальної зброї та боєприпасів (ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: Посівний календар на травень 2023: що і коли варто сіяти та висаджувати в землю

ЧИТАЙТЕ НАШІ НОВИНИ в Telegram , Facebook та Іnstagram

Exit mobile version