Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Закарпатці “відзначилися” в Угорщині: домагалися до неповнолітньої та молодої жінки (ВІДЕО)

За постраждалих вступився сільський голова Керепеша Заробітчан із Закарпаття притягнуть до відповідальності через домагання до жінок в Угорщині.

Закарпатці втрапили у сексуальний скандал в Угорщині.

Голова угорського села Керепеш Ласло Дюріча вирішив втрутитися в ситуацію та навести порядок із заробітчанами з Закарпаття після події із домаганням та цькуванням двох жінок, що сталася минулого тижня. Для цього він навідався до гуртожитку, де проживають робітники. Причиною візиту стало те, що раніше він отримав повідомлення – місцеві молоді дівчата піддаються переслідуванням з боку мешканців одного із робочих гуртожитків у с. Керепеш.

За словами Дюріча, з робочого гуртожитку на вулиці Вебера Еде надійшло два повідомлення про те, що ввечері в суботу, 22 квітня, та середу, 19 квітня, заробітчани із Закарпаття домагалися 16-річну дівчину та 22-річну жінку. Він повідомив, що не терпітиме таких випадків.

 “За молодими дівчатами стежили, цькували, вони змушені були втікати з плачем. Після того, як я поспілкувався з батьками постраждалих, ми відвідали проблемні родини. Поки я очолюю Керепеш, я не терпітиму знущання над молодими дівчатами, і ми будемо боротися з іншими злочинами, наскільки зможемо!” — зауважив голова села Керепеш.

Ласло Дюріча також додав до публікації відео: на записі видно, як мер у супроводі муніципальних констеблів, офіцерів та поліції прийшов до робочого гуртожитку для розмови із заробітчанами.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, У Виноградові в рецидивіста вилучили з небезпечний Альфа-PVP (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військовозобов’язаним чоловікам почали видавати ще один документ: до чого він зобов’язує? 

ВАРТО ЗНАТИ: Закарпатців попередили про небезпеку в другій половині дня 24 та 25 квітня 

ЧИТАЙТЕ НАШІ НОВИНИ в Telegram , Facebook та Іnstagram

Exit mobile version