Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Водоканал у Мукачеві відрізав нардепа Петьовку від каналізації через «самоволку» та несплату штрафу в ₴75 тис: відомі деталі

КП «Міськводоканал» у Мукачеві прийняв рішення відрізати народного депутата Василя Петьовку від міської каналізації, як злісного неплатника комунальних послуг.

Про це йдеться у сьогоднішньому повідомленні “КП Міськводоканал ММР” у соцмережі Фейсбук. Як зазначається, через самовільне підключення до міської мережі каналізації та не реєстрацією в абонентській службі водоканалу, народний депутат України Василь Петьовка не здійснював оплату послуг з водовідведення, що спричинило прямі збитки підприємству.

“Після виявлення нашими фахівцями даної ситуації, КП «Міськводоканал» звернувся до пана Петьовки з пропозицією добровільно сплатити штраф у розмірі 75 тис гривень за самовільне та безоплатне користування міською каналізацією, але до сьогодні не отримав відповіді на таку пропозицію.

Мало того, працівники нашого підприємства не можуть провести огляд водопровідної та каналізаційної мережі на території домоволодіння на предмет інших незаконних дій, через недопуск власником та його охороною.

Враховуючи вищезазначене, КП «Міськводоканал» прийняв рішення відрізати пана Петьовку від міської каналізації, як злісного неплатника комунальних послуг. Водночас ми чекаємо народного депутата в відповідних службах міськводоканалу для оформлення дозволу на приєднання до міської каналізації та оформлення заявки на підключення до неї, а також на добровільну сплату штрафу.

Ми переконані, що пан Петьовка, як народний депутат, має показувати приклад дотримання законодавства України та сумлінного ставлення громадянами до своїх обов’язків“, – сказано в повідомленні КП Міськводоканал ММР.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Балога VS Петьовка, + секретар ради: мер Мукачева звинуватив родича нардепа у «лівій» врізці, а секретар міськради мера у блокуванні коштів для ЗСУ та освітян

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До закінчення воєнного стану мукачівцям компенсуватимуть частину тарифу на воду: відомо, скільки доведеться сплатити за куб 

ВАРТО ЗНАТИ: Мукачівців безоплатно лікуватимуть від серцево-судинних захворювань: що відомо?

ЧИТАЙТЕ НАШІ НОВИНИ в Telegram та Facebook

Exit mobile version