Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

У Мукачеві вже рясно квітує «шалена» сакура (ФОТО)

У середмісті Мукачева вже рясно розцвіло деревце японської вишні, яке тутешні жителі прозвали “шаленою” сакурою через аномальне цвітіння декілька разів на рік.

Ця сакура, як правило, розцвітає у місті першою і вже рясно вкрилася ніжним рожевим квітом і милує своїм цвітінням мукачівців та гостей міста.

Розташовується деревце у самому центрі Мукачева на площі Федорова.

Як цвіте “шалена” сакура цього березня – дивіться у фотогалереї “НАШОЇ СПРАВИ” на початку публікації. Фото – Саша Клімова.

Якщо плануєте побачити цьогоріч масовий рожевий цвіт сакур у Мукачеві, то наразі не варто поспішати. Час, коли цвіте сакура, багато в чому залежить від погоди, тому точно передбачити дату неможливо. Орієнтуйтесь на середину квітня – початок травня. Останні кілька років пишне цвітіння сакури в регіоні дещо змістилося і починалося близько 20 квітня та тривло 7-10 днів.

Де дивитись цвітіння сакури в Мукачеві:

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Понад 4631 га лісу на папері? – «примарою» ПЗФ на Закарпатті зацікавилося Міністерство та ТСК, задіяно екоінспекцію: шукають «крайніх»? (ВІДЕО, ФОТО, ДОКУМЕНТИ)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Телевізор – це ЗАLUPA»: закарпатка Лєра Мандзюк «рознесла» відзнятий про неї сюжет на «1+1» (ВІДЕО, ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: Виїзд чоловіків за кордон: три категорії з дозволу місцевих військадміністрацій можуть виїхати з країни, але є умови

ЧИТАЙТЕ НАШІ НОВИНИ в Telegram та Facebook

Exit mobile version