Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Злочинне угруповання, затримане на Закарпатті, може вийти під заставу в майже 2,5 млн гривень: суд обрав запобіжний захід (ФОТО)

Трьом злочинницям із Запоріжжя та закарпатцю інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Поліцейські продовжують встановлювати інших осіб, які могли потерпіти від дій цих крадіїв.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, на Закарпатті затримали угруповання злочинниць із Запоріжжя, що промишляли спільно з місцевим – шукають жертв зловмисників (ФОТО, ВІДЕО)

Як повідомили у поліції Закарпатської області, напередодні в Ужгородському міськрайонному суді відбувся розгляд клопотання слідчого Ужгородське районне управління поліції, щодо обрання запобіжного заходу для групи зловмисників, які підозрюються у крадіжках грошей та інших цінних речей з помешкань людей похилого віку.

Затримання фігурантів провели оперативники кримінальної поліції ГУНП в Закарпатській області, 9 березня, в обласному центрі.

Вони проникали у квартири пенсіонерів під виглядом працівників комунальних служб. Поки одні відволікали потерпілих, інші викрадали грошові заощадження й інші цінні речі.

Фігурантам інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України“, – сказано у повідомленні.

Відповідно до ухвали суду усім чотирьом зловмисникам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, з можливістю внесення грошової застави у розмірі понад 600 тисяч гривень для кожного.

Наголошуємо, поліцейські продовжують встановлювати інших осіб, які могли потерпіти від дій цих крадіїв. Якщо ви впізнаєте людей, що зображені на фото, і ви стали жертвою їхніх злочинних дій, просимо звернутися на лінію «102» або ж до найближчого відділку поліції“, – йдеться в повідомленні поліції області.

Також зазначається, що за скоєне їм загрожує до 8 років ув’язнення.

Досудове розслідування здійснюється за процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Непоправна втрата: життя за Україну віддав підполковник у відставці, колишній старший слідчий МВС Закарпаття (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На трасі М-06 неподалік Ужгорода п’яний водій ледь не зніс пам’ятний хрест Едмунда Еґана (ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ:  У Раді хочуть дозволити ввезння авто з-за кордону без мита, але не всім 

ЧИТАЙТЕ НАШІ НОВИНИ в Telegram та Facebook

Exit mobile version