Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Волонтери “Народної Ради Мукачівщини” виготовили понад 60 000 годин тепла і світла для воїнів ЗСУ (ФОТО, ВІДЕО)

Днями волонтери у Мукачеві виготовили свою 10-тисячну окопну свічку для військовослужбовців ЗСУ.

Як розповіли “НАШІЙ СПРАВІ” волонтери Громадської організації “Народна Рада Мукачівщини” (ГО “НРМ”), за виробництво свічок взялися у вересні минулого року, а днями виготовили свою десятитисячну окопну свічку! І це не враховуючи усілякі розпалювачі, які значно менші за розміром і об’ємом.

У роботі команді волонтерів ГО “НРМ” час від часу допомагали і військовослужбовці, і гості-волонтери, як тутешні, так і з різних куточків України та з-за кордону та, навіть, народний артист України Лев Сомов зі своєю творчою командою!

А це значить, що наші Котики і Сонечки отримали більше 60 000 годин тепла і світла, окрім всіх інших корисностей!

Ми з Вами – Молодці!!! Дякуємо ВСІМ ВАМ за те, що допомагаєте нам допомагати їм“, – зауважує координатор виробництва окопних свічок Віолета Обривко.

Варто зазначити, що команда волонтерського руху громадської організації “Народна Рада Мукачівщини” (ГО “НРМ”), спрямовує свої основні зусилля на забезпечення потреб військовослужбовців, а також евакуйованих з районів бойових дій сиротинців та медзакладів у різних куточках країни.

Саме завдяки невтомній праці цієї команди волонтерів, часто у співпраці з благодійними та волонтерськими організаціями, військовослужбовцям низки підрозділів ЗСУ було передано майже 20 автівок, забезпечено потреби у вигляді медикаментів, аптечок, турнікетів, амуніції, тактичного одягу, бронежилетів, необхідних технічних засобів, устаткування та обладнання, а також засобів гігієни, продуктів харчування, тощо. Опікуються волонтери і пораненими воїнами у лікарнях та шпиталях.

Координатори волонтерського руху ГО “Народна рада Мукачівщини”, допоки її керівник Юрій Кравчук несе службу у складі 68-го батальйону тероборони Закарпаття на лінії фронту – Саша Клімова та Євген Ціпф. 

Допомогти волонтерам фінансово можна за наступними реквізитами:

Офіційний рахунок ГО “НРМ” в АТ КБ “ПриватБанк”

UA843052990000026007023600494

Також карти (офіційно зареєстровані в органах ДПСУ, як волонтерські):

4149 4991 3196 4684

4102 3251 2447 0352

із приміткою благодійний внесок, допомога захисникам

PayPal:

– jacktsipf@gmail.com

– lamashtu.ua@gmail.com

Контакти координаторів волонтерського руху:

Саша Клімова – 0957159379

Євген Ціпф – 0957280776

Нагадуємо, як повідомлялося раніше,  Люди доброї волі: як закарпатці допомагають ЗСУ та ВПО (ФОТО, ВІДЕО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Раді хочуть дозволити ввезння авто з-за кордону без мита, але не всім 

ВАРТО ЗНАТИ: Відомо, яке покарання чекає на військовозобов’язаних українців-втікачів за кордон – роз’яснення адвоката (ВІДЕО)

ЧИТАЙТЕ НАШІ НОВИНИ в Telegram та Facebook

Exit mobile version