Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

У Мукачеві п’яна білявка накоїла лиха в “Росвигові” на понад 20 тисяч (ФОТО)

Патрульні розшукали нетверезу водійку, яка вчинила ДТП і втекла з місця події.

Як повідомили у Патрульній поліції Закарпатської області, днями інспекторам надійшов виклик про ДТП зі зниклим на вулиці Росвигівській у Мукачеві.

Поліцейські встановили, що водійка автомобіля Volkswagen наїхала на дорожній знак та залишила місце події. Поруч лежав номерний знак автівки. Потім інспектори виявили, що авто наїхало на ще один дорожній знак та поїхало у невідомому напрямку“, – йдеться у повідомленні.

Під час огляду прилеглих територій патрульні виявили авто порушниці охоронці порядку у дворі на вулиці Береша. У жінки помітили ознаки алкогольного сп’яніння, але від огляду громадянка відмовилась.

На порушницю охоронці порядку склали адмінматеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані алкогольного сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП.

Загальна сума штрафів склала 21 250 гривень.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, вимагання, погрози вбивством і побиття: у Мукачеві поліція затримала двох рекетирів (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Не підлягає до оприлюднення”: виконком у Мукачеві надав відповідь щодо петиції про припинення повноважень мера Балоги (ДОКУМЕНТ) 

ВАРТО ЗНАТИ: Відомо, де вимикатимуть світло на Закарпатті 8 березня (ГРАФІК)

ЧИТАЙТЕ НАШІ НОВИНИ в Telegram та Facebook

Exit mobile version