Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Бережіться: магнітні бурі в березні – названо найнебезпечніші дати

Магнітні бурі особливо небезпечні для метеозалежних і літніх людей. Перша березнева магнітна буря вже сьогодні вирує на Землі.

Співробітники сонячних лабораторій ведуть цілодобове спостереження за нашим світилом і попереджають про небезпечні для здоров’я магнітні бурі. Адже, у дні таких бур чутливі люди можуть відчувати нездужання.

Як повідомляється, в першій половині березня очікується лише дві магнітні бурі. Ці явища особливо небезпечні для метеозалежних і літніх людей.

Погодний сайт Meteoagent повідомляє, що на початку березня пройде триденна магнітна буря – з 5 по 7 березня. Буря 5 березня буде слабкою по потужності, 6 числа – середньої, потім 7 березня – знову слабкою. Наступна слабка одноденна магнітна буря прогнозується 15 березня, пише УНІАН. 

Що таке магнітна буря?

Магнітні бурі – це збурення магнітного поля Землі, викликані спалахами на сонці. Такі коливання можуть негативно впливати на роботу систем зв’язку, а також людське здоров’я. Навіть невелике підвищення активності може відбитися на здоров’ї.

Прогноз магнітних бур на березень 2023

Як магнітна буря впливає на організм і як захистити здоров’я

Всі люди по-різному реагують на магнітні бурі. Хтось зовсім їх не помічає, а хтось в такі дні насилу встає з ліжка. Найчастіші симптоми під час магнітної бурі такі:

Щоб магнітні бурі пройшли для вас непомітно, за кілька днів до бурі і під час неї потрібно дотримуватися нескладних правил.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Шокуючі кадри: жодної вцілілої будівлі – оприлюднено кадри апокаліптично знищеної Мар’їнки (ФОТО) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закарпатців застерігають від масштабного стихійного лиха (ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: Українцям підвищать тарифи на електроенергію: відомо, коли чекати здорожчання (ВІДЕО)

ЧИТАЙТЕ НАШІ НОВИНИ в Telegram та Facebook

Exit mobile version